Foredrag & workshops

Foredrag & workshops2019-01-15T21:54:41+02:00

Foredrag

Gi’ din by godnathistorier – kopier vores idé

2200Godnathistoriers stifter Stine Josefine Dige giver opskriften på, hvordan hun startede gruppen op, fandt frivillige og på kort tid fik udbredt højtlæsning til boligområder med mange etniske grupper, der ikke har sin vante gang på biblioteket eller bøger i hjemmet. Få inspiration til frivilligkoordinering og samarbejde med lokale aktører, både private og kommunale.

Stine er uddannet sociolog og børnebogsforfatter og har qua sine erfaringer fra det opsøgende biblioteksarbejde i Kulturstyrelsens projekt Bogstart et indgående kendskab til læsning i børnefamilier. Ikke mindst i Mjølnerparken og Aldersrogadekvarteret på ydre Nørrebro, hvor hun har foretaget mange hundrede hjemmebesøg med højtlæsning og bogpakker til nydanskere.

Workshops

2200Godnathistorier tilbyder festlige, fordybende og kunstneriske workshops til skoler, biblioteker og kulturhuse. Prøv fx kræfter med kreativ skrivning, meddigtning og kunstnermøder, hvor børn skaber i samarbejde med professionelle forfattere, fotografer og/eller illustratorer.
Der kan bl.a. søges midler via Åben Skole, kunst.dk og Forfattercentrum.

 Læs mere om Stine Josefine Dige og hendes arbejde på paedagogen.dk

Stine Josefine Dige
Stine Josefine Dige

Book foredrag

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked (skal udfyldes)