Læsefjæs

Læsefjæs2021-06-30T14:29:53+02:00

Læsefjæs

Sjove ansigter fra kortspillet Læsefjæs

Vores forening er ved at udvikle et læsespil, som skal hjælpe med at bryde isen mellem børnene og de frivillige ved de første læsestævnemøder. Arbejdstitlen er Læsefjæs og projektet laves i samarbejde med fotograf Irfaan Khan, Alba of Denmark og 2200 Godnathistoriers frivillige.

Vi søger pt. fondsmidler til realiseringen.

Vores højtlæserforening 2200 Godnathistorier har siden 2013 arrangeret højtlæsning for børn i udsatte områder. Vores Bogvenner oplever ofte i mødet med nye børn, at børnene ikke er bekendte med højtlæsning og kan være ukoncentrerede og støjende, og faktisk først skal lære at se det sjove og spændende i at sidde stille og lytte til historien.

Vi har derfor behov for et isbryder-spil, som skal hjælpe vores frivillige Bogvenner med at danne en relation til nye læsere og lyttere. Foreningens fokus og oprindelige formål er at læse højt for børn, som ikke får læst godnathistorie derhjemme. Målgruppen har derfor brug for en let intro til bøgernes verden og langsomt lære at finde ro og fokusere på at lytte og indleve sig i historien.

Spillets formål er derfor at ryste bogvennerne og børnene sammen på en sjov måde og samtidig vise, hvor fantastisk mange følelser og oplevelser, bøgernes sider byder på – fra gys og grin til gråd.