Nørrebros børn skaber en bog

Nørrebros børn skaber en bog

2200Godnathistorier har ved siden af højtlæsningen taget initiativ til fællesskabsprojektet “Find Os På Nørrebro“, som i efteråret 2016 resulterer i en billed- og findebog skabt i samspil med børn fra bydelen, professionelle fotografer, illustratorer og lokale foreninger og institutioner.

Projektet har til formål at understøtte klubbens mission samt skabe fortællinger i ord og billeder, som afspejler Nørrebros mangfoldighed, børnenes liv og fantasifulde tilgang til verden.

I samarbejde med Nørrebro Bibliotek afholder 2200Godnathistorier i maj og juni måned workshops for lokale skolebørn, som får til opgave at skabe indholdet og historierne til bogen med udgangspunkt i genkendelige og fantasifulde billeder taget på Nørrebro. Over sommeren bearbejdes materialet fra børnene, klubbens grafiker tryller og bogen trykkes.

Det er ambitionen at holde en stor udgivelses- og læsefest i september på Nørrebro Bibliotek, hvor alle Nørrebros børn, samarbejdspartnere og bidragsydere er inviteret.

Bogen vil blive givet til børn, skoler og foreninger på Nørrebro og brugt i 2200Godnathistoriers læsefremmende aktiviteter i bydelen.

By |2017-08-12T16:20:37+00:00marts 18th, 2016|Projekt > Find os fra Nørrebro|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment