Mød vores frivillige

Mød vores frivillige2019-01-25T15:08:30+02:00

Mød vores frivillige

I højtlæsergruppen er vi mellem 19 og 72 år. De fleste læser op fast en gang om måneden på enten et plejehjem eller i en boligforening. Andre deltager i vores forskellige udendørs- og særarrangementer i løbet af året.

Lene

64 år, Mjølnerparken

Lene er frivillig hos 2200Godnathistorier
”Jeg er frivillig i 2200Godnathistorier, fordi der opstår en fælles oplevelse omkring sproget. Og så elsker jeg at læse højt.”
Lene

Lars

31 år, Brønshøj

Lars er frivillig hos 2200Godnathistorier
“At være forfatter kan tit være en ensom beskæftigelse. Man kan især savne den form for umiddelbar respons f.eks. skuespillere og musikere modtager, når de optræder. At komme ud og læse op er derfor en unik mulighed for at “optræde” med sin kunst som forfatter, og opleve sit publikums respons. At læse højt, og få læst højt, er en mulighed for at connecte med både nye og gamle læsere, som er guld værd.”
Lars

Stephanie

52 år, Østerbro

Stephanie er frivillig hos 2200Godnathistorier
”Jeg er frivillig i 2200Godnathistorier, fordi jeg holder af den fælles nærhed og ordenes lyde og billeder under oplæsningen. Og så holder jeg af mennesker, gak og gøgl!”
Stephanie

Nanna

25 år, Vanløse

Nanna er frivillig hos 2200Godnathistorier
”Jeg oplever, at det giver mig en glæde at kunne give andre en historiefortælling eller en digtoplæsning; og særligt når det er i en kontekst, hvor historien eller digtet måske ellers ikke ville være blevet fortalt. Det bliver ligesom et indspark af noget særligt, man får lov at putte ind i sin hverdag!”
Nanna

Få mulighed for at læse højt og tegne fremtidige events

Bliv aktivt medlem af 2200Godnathistorier og bliv en del af vores frivillige forening for højtlæsere med stor kærlighed til det danske sprog og litteratur.