Støt os & bliv medlem

Støt os & bliv medlem2018-06-20T15:12:24+00:00

Medlemskab af 2200Godnathistorier

Vi mødes for at samle folket om en god historie.

Bliv medlem af 2200Godnathistorier enten via et aktivt medlemskab eller et støttemedlemskab og bliv del af vores frivillige forening for højtlæsere med stor kærlighed til det danske sprog, litteratur og lyttere.

På ydre Nørrebro færdes mange børn og unge ude på tidspunkter, hvor andre hygger hjemme med en godnathistorie. Dem vil vi gerne inddrage i læsefællesskabet, så fra tid til anden møder de os under læselampens skær med en campingvogn fuld af bøger eller på faste dage i beboerhuset.
Vi arrangerer både udendørs højtlæsningsfester på pladser, i parker, på legepladser og til folkekøkkener samt faste månedlige højtlæsninger i boligforeninger med mange nydanskere og på plejehjem for ældre. Mød nogle af vores frivillige højtlæsere her.

Aktivt medlemskab

2200Godnathistorier er en non-profit organisation uden ansatte. Som aktivt medlem er du ikke bare højtlæser men også med til at støtte, at vi overhovedet kan lave vores mange årlige højtlæsningsarrangementer for børn og barnlige sjæle i 2200 København N.

Som aktivt medlem af gruppen er man med til at læse højt og/eller lave arrangementer for store og små. Vores frivillige klædes godt på med indledende møder om målgruppen, inspirationsaftener om litteratur, diverse kurser og stemmetræningsworkshop.
Medlemskabet forudsætter en børneattest.

Hvad koster et aktivt medlemskab?

Kontingentet koster 150 kroner ved indmeldelse og opkræves herefter for et kalenderår i januar. Kontingentindbetalingerne gør det muligt for foreningen at eksistere og afholde de mange årlige arrangementer, som er gratis for børn og ældre at deltage i, samt kurserne for de frivillige.

Tegn Aktivt medlemskab

Støttemedlemskab

Som støttemedlem er du med til at støtte, at vi kan lave højtlæsningsarrangementer for børn og barnlige sjæle i 2200 København N.

Hvad koster et støttemedlemskab?

Støttemedlemskabet koster 200 kroner, og er en oplagt gaveidé, da vi sender vores første bogudgivelse Find os fra Nørrebro som medlemsgave.

Som støttemedlem får du ikke en indkaldelse til den årlige generalforsamling eller frivilligmøderne, men du kan abonnere på nyheder om vores offentlige arrangementer, og vil få invitation til vores særarrangementer.

Tegn Støttemedlemskab